TUOTEINFO

Usein kysytyt kysymykset

(Frequently Asked Questions)
Tästä osiosta löydät vastaukset yleisimpiin meille esitettyihin kysymyksiin koskien tuotteitamme, niiden käyttöä ja turvallisuutta.

 • Mitä eroa on lahkeilla ja housuilla?

  Lahkeet loppuvat nivusiin ja housut jatkavat siitä vielä hoitoa lantiolle, pakaroille ja alaselkään saakka.

 • Onko lahkeita eri kokoja?

  Kyllä, lahkeita löytyy 3 eri kokoa ( jokaiseen on myös saatavana levennys osa):
  S koko, joka sopii noin 155-165cm pitkälle henkilölle
  M koko,joka sopii noin 165-180cm pitkälle henkilölle
  L koko, joka sopii noin 180cm ylöspäin pitkälle henkilölle
  Tilauksesta on saatavana myös XL kokoinen joka sopii erityisesti yli 2m pitkille.

 • Voiko Lymfaboots lahkeiden tai housujen kanssa yhtäaikaa hoitaa myös käsiä tai vyötäröä?

  Kyllä voi, voit käyttää siihen tarkoitettua lisä-liitintä jonka avulla voit liittää laitteeseen nämä kaikki yhtäaikaa.

 • Miksi housuille ei ole eri kokoja?

  Housut sopii suurimmalle osalle käyttäjistä. Myös housuihin on saatavilla levennysosa, joka tuo housuihin lisätilaa leveyssuunnassa. Pituudeltaan housut sopivat noin 165cm-185cm pitkille henkilöille, riippuen vartalon mallista ja jalkojen pituudesta. Kompressiohousuja voivat käyttää perheen sisällä eri pituiset ihmiset; lyhyemmällä ihmisellä ne hoitavat selkää korkeammalle ja pitkillä hoitavat noin pakaran yläosaan saakka.

 • Mikä ero on Joyfulair Air+ ja Pro+ laitteilla?

  Air+ on verkkovirralla toimiva keskusyksikkö, jossa on 6 eri ohjelmaa. Paineen säätö on säädettävissä 30-250mmHg välillä, säätö kymmenen yksikön välein. Ajan säätö ohjelmissa on 10-60min välillä.


  Pro+ laite on ladattava malli, jossa on korkealaatuinen litium akku, jonka kesto on jopa 6 tuntia, riippuen käytöstä ja valittavasta ohjemasta. Paineen säätö on 30-260mmHg, säätö 5 yksikön välein. Ajan säätö 5 min portaikolla 10-90min. Laitteessa on 6 ohjelmaa, jotka ovat samankaltaiset Air+ keskusyksikön ohjelmien kanssa. Pro+ laitetta voit käyttää paikoissa, joissa sinulla ei ole verkkovirta mahdollisuutta.

 • Onko Joyfulair lääkinnälliseen käyttöön tarkoitettu laite?

  Ei ole. Meillä on laitteelle silti myös lääketieteellinen sertifi kaatti ISO13485, ja laitteet on tutkittu ja todettu turvallisiksi monin tutkimuksin. Lisäksi meiltä löytyy sertifikaatit FDA, CE, CFDA, DOC.
  Sinun on aina silti hyvä keskustella lääkärisi kanssa, jos epäilet laitteen sopivuutta sinulle tai sinulla on jokin sairaus, jonka vuoksi haluat varmistaa sopivuuden.

 • Onko laitteesta todella hyötyä?

  Joyfulair laite toimii paineilmalla tuotettuun kompressio hierontaan, joka rentouttaa lihaksia, parantaa palautumista, lisää liikkuvuutta ja poistaa urheilusta syntyvät kuona-aineet kehosta nopeammin. Painelahkeiden ilmakammioihin syntyy kompressorin avulla paine, joka etenee aaltomaisesti lomittain jalkateristä ylöspäin. Valitusta ohjelmasta riippuen kammiot täyttyvät yksitellen tai useampi kerrallaan tai esimerkiksi alhaalta ylöspäin pitäen paineen edellisissä, kunnes päästää kaikki kerralla vapaaksi. Voit siis valita ohjelman sen mukaan, millaisen hoidon haluat. Kammiohin tuotettavan paineen voit säätää oman mieltymyksen mukaan. Laite on todella tehokas ja nopeuttaa palautumista tutkitusti erittäin paljon.

 • Mikä tekee Joyfulair laitteista erityisen?

  Joyfulair kompressiolaitteiden keskusyksikköjen teho on jopa 260mmHg, joka on yksi markkinoiden tehokkaimmista. Tämä mahdollistaa halutessasi tehokkaamman hoidon, tai jos haluat hoitaa jalat ja kädet yhtäaikaa tehon jakautuessa molempiin kompressio-osiin samanaikaisesti. Laitteesta löytyy monipuoliset ohjemat, joissa on otettu huomioon erityisesti palautuminen. Painekammioiden määrä on enemmän kuin monissa kilpailevissa malleissa ja tämä mahdollistaa myös tehokkaamman ja miellyttävämmän hoidon. Meiltä saat myös lisäosia, joita ei useimmiten ole tarjolla, mm paitamalli,joka hoitaa yläkropan alueen.

 • Mistä voin ostaa itselleni laitteen ?

  Joyfulair Lymfaboots laitteita voit ostaa verkkokaupasta, jonka linkin löydät sivuiltamme. Tuotteita voi ostaa myös puhelimitse tai jälleenmyyjän kautta. Lisäksi olemme mukana erilaisissa urheilutapahtumissa ja messuilla, joista voit lukea lisää mm. Instagram sivuiltamme.

 • Voinko testata tuotetta ennen ostopäätöstä?

  Voit tulla testaamaan Joyfulair Lymfaboots tuotteita Noormarkussa sijatsevaan Test Centeriimme, jonne voit varata itsellesi ajan testausta varten. Voit tilata myös esittelyn urheiluseuroille tai työpaikoille ympäri suomen. Voit myös vuokrata laitteen käyttöösi 1-2 viikon ajaksi ja jos päätät tämän jälkeen hankkia laitteen omaksi, tämä vuokrahinta vähennetään laitteen ostohinnasta.

 • Voiko ladattavaa Joyfulair Pro+ laitetta käyttää samaan aikaan kun laite on latauksessa?

  Kyllä voi. Latausajan pituus voi tosin muuttua samanaikaisella laitteen käyttämisellä.

 • Miten kuljetan laitetta mukanani?

  Laitteiden mukana toimitetaan mallista riippuen aina kuljetusreppu tai laukku. Emme suosittele, että irroitat painettavia ilmaletkujen liittimiä lahkeista tai muista osista. Letkujen irroittaminen keskusyksiköstä pitäisi riittää kuljetuksen ajaksi. Letkujen irroittelu painekammio-osista kuluttaa näiden rakennetta ja niiden käyttöikä lyhenee.

 • Voiko laitetta kuljettaa lentokoneessa?

  Kyllä voi, voit kuljettaa sitä käsimatkatavaroissa. Laitteessa olevan akun koko alittaa mm. Finnairin määrittelemät rajaehdot. Lahkeet ja muut osat voit pakata matkatavaroihin.

 • Kuinka kauan akku kestää Pro+mallissa?

  Tehokas litium akku kestää jopa 6 tuntia. Aika vaihtelee riippuen ohjelmasta, käytetystä tehosta ja käyttökertojen lukumäärästä.

 • Pitääkö Lymfaboots keskusyksikkö kovaa ääntä?

  Laite pitää hieman kovempaa ääntä kuin esimerkiksi jääkaappi. Voit siis hyvin katsella yhtäaikaa vaikkapa televisiota.

 • Kuinka pitkä toimitusaika verkkokaupassa myytävissä laitteissa on?

  Varastossa olevat tuotteet saadaan yleensä pakattua kuljetukseen seuraavana arkipäivänä. Mikäli tilauksesi jokin tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme siitä sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoitamme tarkemman toimitusajan.

 • Kuinka voin maksaa tuotteet?

  Verkkokaupassa voit valita useista eri maksutavoista. Voit ostaa tuotteet myös osamaksulla Klarnan kautta. Myymme yrityksille myös laskulla. Liikkeessämme ja tapahtumissa voit maksaa käteisellä, kortilla tai Klarnalla.

 • Millainen takuu laitteilla on?

  Kaikilla Joyfulair Lymfaboots tuotteilla on ostopäivästä alkaen kahden vuoden takuu. Voit ottaa yhteyttä takuuasioihin liityen verkkosivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Myymme tuotteisiin myös varaosia takuuajan umpeuduttua.

 • Mitä jos laitteessa paine kulkee väärinpäin, esim. ylhäältä alas ?

  Liittimet tai letkut on todennäköisesti kytketty väärinpäin tai väärässä järjestyksessä. Tarkasta letkujen kiinnitys mukana seuraavista ohjeista. Ongelmatilanteessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • Kannattaako akkua ladata säännöllisesti ?

  Suosittelemme lataamaan Pro+ keskusyksikön akkua ja pitämään varaustasoa yllä, tämä pidentää laitteen akun käyttöikää. Akun varaustaso ei saa jäädä pitkäksi ajaksi tyhjäksi. Tämä hajottaa ladattavan keskusyksikön litiumioniakun. Mikäli sinulla on laitteen käytössä taukoa, pitkäaikaisessa laitteen säilytyksessä suosittelemme pitämään laitteen akun varaustason alle puolessa (noin 40% täydestä latauksesta). Älä säilytä tai käytä laitetta korkeissa lämpötiloissa.

 • Onko laitteen käyttö turvallista?

  Kompressiotuotteiden käyttö on useimmissa tapauksissa turvallista ja niiden käytöstä on tehty lukuisia tutkimuksia. Mikäli epäilet kompressiolaitteen käytön sopivuutta itsellesi, voit olla meihin yhteydessä niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Halutessasi voit kysyä asiaa hoitavalta lääkäriltäsi.

  Yleisimmät esteet laitteen käytölle ovat:
  -akuutti laskimotulehdus
  -kuume
  -akuutti tulehdus
  -veritulppa (hoitamaton, hoito kesken)
  -hemofilia

  Keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on
  -munuaisten tai sydämen vajaatoiminta
  -diabetes epätasapainossa
  -vakava perussairaus epätasapainossa
  -sydämen tahdistin
  -olet raskaana
  -krooninen korkea verenpaine
  -lääkitsemätön sepelvaltimotauti
  -aivovaltimopullistuma
  -syöpähoidot kesken
  Suurin osa näistä ei ole esteenä hoidolle, mutta on hyvä varmistaa laitteen käyttö juuri sinun tilanteesi kannalta omalta lääkäriltäsi.

Ota yhteyttä